Three different error messages

Discussion in 'Forum Issues Log' started by Akari_32, Jan 3, 2013.

  1. Akari_32Fishlore LegendMember

    Hiya Mods! I broke the site :)

    Got this one starting at 8:38 several times

    image


    Got this one once at 8:43

    image


    Then a few minutes later, it let me get on the site for about 2 seconds until I got this (sorry, didn't look at the time)

    image


    I couldn't get on the site at all until right before that last one. I'm on an iPhone using safari. My OS is not the newest update yet.
     
    Last edited by a moderator: Nov 23, 2018
  2. MikeFishloreAdmin Moderator Member

    I knew it was you!!!!!!

    JK - i had to do a reboot. I think it may have been something I did... don't tell the server guys though.
     
  3. soltarianknightFishlore VIPMember

    XD I though i got banned.
     
  4. Akari_32Fishlore LegendMember

    We don't love you anymore Sol :p
     
  5. Quinn_Lamb98Well Known MemberMember

    the second one happens to me all the time when i am on the ipod. just disconnect from the internet and then reconnect. usually works.
     
  6. Akari_32Fishlore LegendMember

    I never get that error :;nin2
     
  7. Tigress HillWell Known MemberMember

    This is a normal occurence for me;D
     
  8. soltarianknightFishlore VIPMember

    Don't know what hurts more, the fact that you said this or that Batman liked it XDXDXD
     
  9. Tigress HillWell Known MemberMember

    Mwahahaha
     
  10. Akari_32Fishlore LegendMember

    <3 :;rfro
     
  11. ZeeZWell Known MemberMember

    I'm trying to get someone new from Australia to join this forum, but they keep getting a 503 error message.
     
  12. Akari_32Fishlore LegendMember

    Weird, Zee...

    Ha, I just realized that with the screen shots I took, the times are right at the tip of the pics. Herp Derp!
     
  13. MikeFishloreAdmin Moderator Member

    Send me their IP via pm and I'll check it out
     
  14. ZeeZWell Known MemberMember

    Did you get the PM I sent you with the IP?
     
  15. MikeFishloreAdmin Moderator Member

    Got it - just responded. Sorry for the delay.
     
Loading...