Is This Normal?

Tana

Active Member
Member
Messages
283
Reaction score
21
Location
NE Ohio
Experience
More than 10 years
I just set up a Vista 23 that came with a Fluval 100 watt heater. I noticed last night that there appears to be moisture accumulating on the inside right before the squiggly lines start. Is this normal or should I contact Hagan?
 

Attachments

andychrissytank

Well Known
Member
Messages
504
Reaction score
218
Experience
4 years
kind of a hit or miss
some people say it's normal and nothing happens
while others report the condensation corroding the parts inside and heater failure and/or electrical shock
I'd play it safe and have a back up one in case the condensation doesn't go away
 

GlamCrab

Well Known
Member
Messages
1,297
Reaction score
851
Location
Canada, Quebec
Experience
3 years
My vista 23 heater did the same.. And its still working! I took the heater out to look at the water and in mine it seemed stuck between two layer of glass so I put it back.

In my case nothing happened
 
  • Thread starter
  • Thread Starter
  • #4
OP
Tana

Tana

Active Member
Member
Messages
283
Reaction score
21
Location
NE Ohio
Experience
More than 10 years
GlamCrab said:
My vista 23 heater did the same.. And its still working! I took the heater out to look at the water and in mine it seemed stuck between two layer of glass so I put it back.

In my case nothing happened
Sounds great. I did shoot off an email to them so I'll see what they say.
 

New Threads

Similar Threads

Follow FishLore!

FishLore on Social Media

Online statistics

Members online
209
Guests online
3,612
Total visitors
3,821

Aquarium Photo Contests

Aquarium Calculator

Top Bottom