Forum soooo slow

atmmachine816

Member
I'm assuming it's the server problem because it's only fishlore that I'm having a problem with, all other sites go normal and fishlore is going so slow. Is it because of too many people accessing this site and the server can't handle it Mike?
 

Gunnie

Member
Hmmmmm. I don't notice anything slow. ???
 
  • Moderator

Mike

Moderator
Member
I've noticed the slowness too. I contacted our host last night and then again this morning. Waiting to hear back from them.
 
  • Thread Starter

atmmachine816

Member
Gunnie said:
Hmmmmm.  I don't notice anything slow.   ???
Well jeez your lucky, it takes a while for me to load a page.

Thanks Mike
 

Butterfly

Member
I got a message earlier saying we had used all our CPU space? It's greek to me but is loading ok now
Carol
 
  • Thread Starter

atmmachine816

Member
Any word Mike, it's slow again, usually when a lot of people are on.
 
  • Moderator

Mike

Moderator
Member
I've been monitoring all day and some of the pages are taking 10+ seconds to load. After numerous help tickets and live chat they finally sent me an email telling me the issue should be resolved. It's not. I'm lookin for a new host for us right now.
 
  • Moderator

Mike

Moderator
Member
Everyone - thanks for your patience with the cruddy server in the interim.

Mike
 
  • Thread Starter

atmmachine816

Member
That's fine Mike, you do a lot, there's no rush. I have spring break in a few days so no big deal for me, I have lots of studying to do. >
 

sgould

Member
Not sure what, if anything changed, but tonight everything seem speedy again!
 

Tom

Member
Ya, same here. Before tonight, it took more than 10 seconds to load one thing even when I pressed the 'back' button.
Tom
 

Neville

Member
Gunnie said:
Hmmmmm.  I don't notice anything slow.   ???
yeah, i've never noticed anything slow too :-\.
 

griffin

Member
it's definitely still very slow for me
 

0morrokh

Member
The only time I've really noticed it is occasionally when I submit a post it takes a really long time (like a minute) to load it. Most of the time I don't have any problems though. I figured it was just my ancient computer, but could be this forum.
 

Most photos, videos and links are disabled if you are not logged in.

Log in or register to view



Top Bottom