Forum Issues Log

Discussion in 'Forum Issues Log' started by Mike, Apr 1, 2012.

  1. Mike

    MikeFishloreAdmin Moderator Member

    Post any issues you have here and I'll get to it asap. I'll keep this post updated with items as they are added back.

    Include what browser you're using when reporting issues so I can test.

    Added:
    -Unanswered Threads in menu up top
    -Added "My Posts" in menu up top
     
    Last edited: Apr 1, 2012
  2. Lexi03Well Known MemberMember

    I can't click on the stuff you just added back they're ontop of each other.
     
    Last edited: Apr 1, 2012
  3. Jaysee

    JayseeFishlore LegendMember

    How about resizing the columns - for the latest post, the button to go to it disappears with members with long names. The replies and views column could be smaller to accommodate that.
     




  4. ryanr

    ryanrModeratorModerator Member

    Hi Mike,
    What about a list of all the things you are working on? May provide some insight to members as what's coming, what's known etc.

    Personally, I'm getting a few javascript issues, that are probably preventing themes/layouts displaying correctly.

    It may just be a browser issue (IE v7.0.5730.13 on WinXP [work computers])

    I'll check again tonight on IE v8 and Firefox and see what happens.
     
  5. Akari_32

    Akari_32Fishlore LegendMember

    Every one is seeing the layout messed up right now, I think. I know I am, and a few others are, anyway. I'm on a Mac with OS X, version 10 6 8.

    So, not just you! :)
     




  6. James95

    James95Well Known MemberMember

    The site's looking a bit funky for me. It looks like this on both firefox and chrome.
     

    Attached Files:

  7. Akari_32

    Akari_32Fishlore LegendMember

    Thats how it looks for me, too. I think Mike is doing stuff :)

    BTW, how did you get a screen shot to upload on here? I tried earlier, but I couldn't figure it out :/
     
  8. James95

    James95Well Known MemberMember

    Ah, okay. Good to know that it wasn't just me.Command Shift 3 and the screenshot saves to your desktop :)
     
  9. Akari_32

    Akari_32Fishlore LegendMember

    Oh, ok. I just did command+S. It saved it, but FishLore doesn't like the file extension, I guess. I thought about maybe just manually changing the extension lol

    Now I know =D
     
  10. Lexi03Well Known MemberMember


    Looks like that on my phone too.
     
  11. I keep fish

    I keep fishWell Known MemberMember

    It looks like that for everyone
     
  12. Dlondon95

    Dlondon95Well Known MemberMember

    Yay! Fixed!
     
  13. Akari_32

    Akari_32Fishlore LegendMember

    Yay!

    Hey Mike? I'm having issues with pages loading. Its random, and they load into a white page, but with the proper address in the address bar. I'm sure you know, but just throwing it out there :)
     
  14. AlyeskaGirlFishlore VIPMember

    "reply to thread" button doesn't work for me. I'm using Safari 5 for ipad2. Using the Quick Reply to post.
     
  15. OP
    OP
    Mike

    MikeFishloreAdmin Moderator Member

    Thanks guys for posting the issues - I may not respond right away but I do keeping looking at this thread, then go off and try to fix the issues mentioned.

    Thanks!
    Mike
     
  16. OP
    OP
    Mike

    MikeFishloreAdmin Moderator Member

    That might be because the server is being slammed right now.
     
  17. Dlondon95

    Dlondon95Well Known MemberMember

    I noticed twice no that when I reply, it sometimes posts the reply twice. And one time every time I clicked post new reply, it gave me a warning popup asking if I really wanted to leave the page or not.

    Thanks for everything you are doing Mike!
     
  18. Akari_32

    Akari_32Fishlore LegendMember

    I kinda figured it was either due to you playing around with stuff, or there were bunches of people getting on to see the new changes and such :) But its looking good! Its fun seeing it change from one page to the next, surfing as you change stuff LOL
     
  19. soltarianknight

    soltarianknightFishlore VIPMember

    The snipping tool is your friend, if Command S doesnt work, click start, and in the type box start typing "snip" which should make the tool come up in the menu.
     
  20. CichlidnutFishlore VIPMember

    I still miss the New Replies option :( Also, it was really nice having a list at the bottom of the page with all the latest posts.
     






  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice