Font issues

  • Moderator
Mike
Moderator
Member
We had an issue with one of the servers loading fonts and icons this morning. It should be fixed now.

Please try clearing cache or refreshing (ctrl + F5) or (ctrl + shift + i) in your browser to fix.

Thanks,
Mike
 
JenC
Member
Looks good. My icons are back.
 
richiep
Member
I've cleared my phone cache but problem persists
 
TWiG87
Member
Worked for me. I don’t know if I’m imagining things or not, but the are the icons at the top (messages, notification bell, lightning bolt) different? Were they always solid?
 
richiep
Member
This is what I'm getting
 
Feohw
Member
I've still got the boxes too. Cleared cache, refreshed many times on both phone and laptop but I've still got crossed out boxes where there should be icons.
 
  • Moderator
  • Thread Starter
Mike
Moderator
Member
Hmm, man I'm not sure.... It's definitely a caching issue on your device. Can you try getting a different web browser app like firefox or edge and see if you are still having an issue?

On a computer "ctrl + F5" and then do "ctrl + shift + R" - forces a cache clear both ways.
 
StarGirl
Member
They are there but they look different.
 
  • Moderator
  • Thread Starter
Mike
Moderator
Member
StarGirl15 said:
They are there but they look different.
yeah they are the bold version of the previous icons.
 
richiep
Member
I've loaded through firefox and its changed to this
 
Feohw
Member
It's fixed for me now.
 
TWiG87
Member
Mike said:
yeah they are the bold version of the previous icons.
I like them lol
 
  • Moderator
  • Thread Starter
Mike
Moderator
Member
Ok, still having issues with the CDN servers with the fonts/icons for some reason... I switched how they load until I can figure out whats going on with the CDN. So hopefully after a refresh it is fixed for everyone. Let me know if not.

Mike
 
richiep
Member
I'm also active once again
Thanks Mike
 

Random Great Thread

Latest threads

Top Bottom