'Fishlore Search' problems

  1. fbn Well Known Member Member

    Hello everyone!

    I have been having some problems with the Fishlore Search box. Everything that I search returns no results. I'll even try something generic like "betta fish" or just "fish". Nothing comes up. Is it just my computer or are other users having the same problem?

    Thanks!
     
  2. Dlondon95 Well Known Member Member

    Works fine for me. Try clearing the Cache and Cookies on your internet browser.
     

  3. catsma_97504 Fishlore Legend Member

    I use it all the time successfully.

    Which browser are you using? Are you using a phone or a computer?
     
  4. fbn Well Known Member Member

    Dena: Computer.

    Dillon: I just did that recently.

    I'm having a some computer problems, so it may just be my computer.
     

  5. pirahnah3 Fishlore VIP Member

    I was thinking it may be related to your other issue that your having.
     
  6. catsma_97504 Fishlore Legend Member

    Oh yeah. You have that computer bug. You can expect more and more unexpected problems until you fix it.
     
  7. Echostatic Well Known Member Member

    I've been noticing strange search problems for myself too, though not this one. After posting in a thread, it takes some time for it to start showing results in "new replies", even if replies are made shortly afterwards. I don't know how consistent this is at this time, though...
     

  8. Aquarist Fishlore Legend Member

    Good morning,

    :animal0068:I have moved your thread from Forum Announcements and Suggestions to Forum Issues Log.

    No problems with the Search feature on my end.

    Thanks!

    Ken