As of today pictures stopped showing

jake37

Member
I can no longer view pictures in threads. I tried both chrome and firefox.
 

Mongo75

Member
Same here!!! What up?
 

kallililly1973

Member
Same
 

Daniodude

Member
Same here!
 

kallililly1973

Member
I’ll try to post a pic let me know if it works .. weird I can see my own pic.
 

Mongo75

Member
Dang, yours is working... I'll have to see if I can see them in other threads...
 

Gel0city

Member
kallililly1973 said:
I’ll try to post a pic let me know if it works .. weird I can see my own pic.
I can see your picture. Are you guys on mobile?
 

Daniodude

Member
Yeah I can see it...
 

kallililly1973

Member
Gel0city said:
I can see your picture. Are you guys on mobile?
Yes mobile.. but even on here the other threads I’ve looked at I couldn’t see them.
 

Daniodude

Member
I think it's only happening on the photo contest thread...
 

AquaticQueen

Member
I can't see any pics on other threads but I can see them on this one
 

Gel0city

Member
I on a PC and I can see photos that are attached. But I can't see the pictures that you posted on that link.
 

Daniodude

Member
Someone should get a mod on here.
 
  • Moderator

Coradee

Moderator
Member
I see them all ok on Safari & Chrome.
My go to when there’s a glitch is to log out, clear cache & log back in, give that a try. If that doesn’t work then maybe Mike will have some ideas.
 
  • Moderator

Mike

Moderator
Member

Fisheye

Member
Am on chrome and have not seen pics in a number of threads. Will clear cache to see if that works. thank you.
 

ArtFish

Member
I thought I’d add my problem on this thread.
when I try to go into some threads it shows this, but not for all of them since I can see this thread
Is this normal and something I can fix?
To add this picture I also had to add it a different way than I’m used to. I didn’t click “add file” and I had to click the image icon.
 
  • Moderator

Mike

Moderator
Member
ArtFish said:
I thought I’d add my problem on this thread.
when I try to go into some threads it shows this, but not for all of them since I can see this thread
Is this normal and something I can fix?
To add this picture I also had to add it a different way than I’m used to. I didn’t click “add file” and I had to click the image icon.
That's another reason for disabling the CDN for now, because of that issue too. Just refresh the page if you get that. There are a few issues the tech team is looking at right now, caused by one of the CDN servers.
 

CHJ

Member
I stopped seeing them on chrome (Running Ghostery, ABP, and uBlock Origin). I can see them while editing my post but once posted they are no longer visible.
 
  • Thread Starter

jake37

Member
Same problem. Still can't see most embedded pictures but i can see the posted in this thread.
 
  • Thread Starter

jake37

Member
Small update; pictures have come back. Cache was not clear nor was any change made on my end. Browser was not restarted.
 

Most photos, videos and links are disabled if you are not logged in.

Log in or register to view

Top Bottom